lunes, 15 de octubre de 2012

UN NOU MÓN TECNOLÒGIC A LES AULES

Bona tarda bloggers!
  

Sabeu que són les PDI? En coneixeu el seu funcionament?


Les PDI, són les anomenades pissarres digitals interactives, les quals estan resultant una eina molt útil en les aules actualment.

Aquesta nova eina tecnològica consisteix en tenir connectat un ordenador a un videoprojector el qual mostra una senyal en una pantalla. La pantalla és interactiva, és a dir, pots fer servir el dit en comptes del ratolí. Es poden enviar e-mails, guardar documents, imprimir-los...

Aquesta mena de pissarres, s'han convertit en una manera molt interactiva per a que els professors puguin veure conjuntament i comentar qualsevol material que hagin preparat o que hagin trobat a Internet amb els alumnes.
















Si ens parem a pensar, aquest és el nostre futur.


Nosaltres com a educadors/es ens hem de formar i hem de conèixer molt bé com funciona aquesta eina, perquè segurament en un futur més o menys proper, aquesta serà una eina bàsica a les aules, la qual ens proporcionarà moltes facilitats i ens ajudarà a ampliar coneixements. 



Però, creieu que és una bona eina per a les aules? O d'altra banda, penseu que els mètodes tradicionals d'ensenyament no haurien de canviar?

Us convidem per a que digueu la vostra!

Fins la pròxima!! :)


LesEmocions.

4 comentarios:

  1. La pissarra digital és una molt bona eina per treballar amb els alumnes, entre d'altres coses perquè es pot guardar amb un fitxer tot el que has fet durant la classe. Molt bon blog! Molt interessant!

    Us convidem a visitar i a dir la vostra al nostre blog!

    ResponderEliminar
  2. Responent a la vostra pregunta, creiem que els mètodes tradicionals no s'haurien de perdre mai... ja que si qualsevol dia l'electricitat a l'escola no funciona correctament sempre pots utilitzar la pissarra de tota la vida.

    Tot i així actualment vivim en un món canviant, contínuament es realitzen canvis i modernitzacions, com serien les pissarres digitals interactives (PDI), l'objectiu de les quals ens aportar-nos avantatges, facilitar el treball tant del professor com de l'alumne, sobretot de la gran comoditat que ens aporten.

    Esperem q hagi servit d'ajuda. En el nostre blog també parlem de les (PDI).

    ResponderEliminar
  3. El tema de la pissarra digital ens sembla una eina molt interessant desde ja i cada vegada més en el futur. Aquesta pissarra poc a poc anirà substituint la pissara tradicional a les aules i és possible que arribi un moment que ssigui la única que s'utilitzi. Un nen, a l'hora de prestar atenció al que se li diu, amb aquesta pissarra es veurà més motivat que amb una tradicional. Molt bon blog.

    Us animem a que doneu un cop d'ull al nostre. Bufarills aafe

    ResponderEliminar
  4. moltes gràcies a tots els bloggers que heu dedicat un moment a contestar i llegir la nostra entrada, tindrem en compte totes les vostres aportacions!

    ResponderEliminar