jueves, 18 de octubre de 2012

Amanda Todd

Eii bloggers!!


Després d’haver parlat sobre el ciberassetjament i les seves conseqüències, avui, ens ha arribat a les nostres mans una noticia que ens ha fet reflexionar encara més sobre aquest tema.


Ens parla d’una noia de 15 anys d’edat que havia estat assetjada durant tres anys, i que tot i haver-se canviat de ciutat, el fet de que el seu civerassetjador hagués difós les imatges per tota la xarxes socials, continuava patint bulling a l’escola.


Finalment, després de molts intents de suïcidi, just abans de la seva mort, va decidir penjar un vídeo a les xarxes on denunciava el ciberassetjament i el bulling explicant tot el que ella havia viscut, la seva angoixa i la seva necessitat de perdre el món de vista.


Seguidament, us pengem l’enllaç del vídeo juntament amb la noticia i seguidament, el debat que hi ha hagut sobre aquest tema al canal 8tv en el programa 8 al dia d'en Josep Cuní:

http://www.ara.cat/el_radar/amanda_todd-suicidi_3_794350559.html

http://www.8tv.cat/8aldia/videos/una-adolescent-de-15-anys-se-suicida-despres-de-patir-assetjament-a-internet-i-a-lescola/


Després de llegir la noticia només cal dir, que el ciberassetjament, és una cosa seria, i que moltes vegades no hi donem la importància que li hauriem de donar. 


Moltes gràcies!!! fins aviat :)

2 comentarios:

  1. Bona tarda!
    Creiem que és molt depriment que en el món en què vivim actualment encara es produeixin situacions com aquestes ja que tenim els mitjans per evitar-les però no sabem utilitzar-los correctament.
    L'assetjament per internet, tal com heu dit, és un problema bastant important i comú en aquesta societat però no ens adonem. Creiem que això és a causa de que els qui ho pateixen tenen por a explicar-ho, i, un cop a començat, és difícil d'aturar-ho. Per això hem de conscienciar als nens i nenes des de petits a saber navegar i utilitzar l'internet d'una manera segura.
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Internet és converteix en un món ple d'informació i comunicació i desgraciadament, no sempre se'n fa bon ús. Aquest cas ens conciència que el ciberassatjament està present en l'actualitat.
    Moltes gràcies per la vostra aportació :)

    ResponderEliminar