sábado, 20 de octubre de 2012

Aquí teniu el nostre objecte d'aprenentatge

Aquests objecte d'aprenentatge l'hem fet a través d'una eina anomenada PANCHO (http://portal.perueduca.edu.pe/modulos/m_pancho/).

Aquesta eina permet crear contes a partir d'unes vinyetes, uns personatges força variats i amb l'opció de posar-hi música i text, tot i això, nosaltres hem preferit fer el conte parlant, ja que va dirigit a infants ben petits i el treball consisteix en què sigui una eina que els infants puguin utilitzar sense el suport d'un educador/a.


Per tal de fer un conte més elaborat hem afegit altres recursos, com per exemple l'ús de la veu coordinada amb la imatge per tal de fer-lo més atractiu.


Al final del conte, hi podreu trobar una petita activitat amb la que podrem esbrinar com els infants expressen les seves emocions,.


Esperem que aquesta eina us sigui útil i us agradi !!



LesEmocions.




5 comentarios:

  1. Està molt bé el conte. És important que els nens ja des de ben petits sàpiguen expressar i controlar les seves emocions.

    Molt bona feina!

    ResponderEliminar
  2. És un conte molt original, de ben segur que cridarà l'atenció dels més petits. Com a educadores nosaltres donem molta importància a les emocions i els sentiments dels nostres alumnes. Tenim molt clar que abans d'ensenyar matèries com català, matemàtiques o música hem d'aprendre a comprendre i respectar a les persones!

    Felicitats per aquest objecte d'aprenentantge.

    ResponderEliminar
  3. Esperem que es converteixi en una eina pedagògica per als més petits! Ens alegrem que ús hagi agradat!!

    ResponderEliminar
  4. Ens ha semblat una eina molt útil i de ben segur que seria un bon recurs per treballar amb aquells més petits.

    ResponderEliminar
  5. Quina eina més xula i original!
    n'estem segurs que als més petits els hi encantarà!!!
    sort!!!

    ResponderEliminar